Bekijk dit overzicht als: maand-overzicht of als lijst

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Erica Stapper zingt Italiaanse liederen

14 december 2023, 20:15 - 22:00

Zij is sopraan en begon met het nemen van zanglessen bij Jeanne Companjen. Nu heeft ze sinds enkele jaren les van Paula de Wit. De eerste fase aan de Schumann Akademie rondde zij af in 2004. Ook volgde zij masterclasses, coaching en workshops op zanggebied van o.a.Francis van Broekhuizen, Sabine Wüthrich, Wiebke Goëtjes en Pierre Mak.

Regelmatig verzorgt zij een recital, zingt op aanvraag bij een rouw- of trouwgelegenheid en is lid van het Nederlands Concertkoor.  Bij het Velser Opera Gezelschap Bel Canto verleende zij bij gelegenheid medewerking als soliste bij diverse concerten. Met veel plezier neemt zij ook regelmatig deel aan diverse operaprojecten. Zo zong zij een hoofdrol in het operaproject Ongelukkige Liefdes, en To Be or Not To Be, wat uitging van de Stichting Cantina Vocaal in Amsterdam. Ook zong zij als soliste in het voorprogramma van het bijzondere Eisler To Go – project in 2016.

Eerder zong zij bij Bel Canto de rol van Mercedes in de opera Carmen van Bizet en de rol van de Hoge Priesteres in de opera Aida van Verdi.

In het ‘gewone leven’ werkt zij als gespecialiseerd verpleegkundige én lactatiekundige op een afdeling verloskunde en neonatologie in een Haarlems ziekenhuis.

 

Gegevens

Datum:
14 december 2023
Tijd:
20:15 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Verhalenhuis Haarlem Van Egmondstraat 7
Van Egmondstraat 7
Haarlem, Noord-Holland 2024 XL Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
06 – 24 75 76 28
Bekijk de site van Locatie

Bekijk dit overzicht als: maand-overzicht of als lijst