Dichtbundel van Ine Zantingh

Dichtbundel van Ine Zantingh

Een mooi bericht van Ine Zantingh!

Eind oktober komt haar dichtbundel uit. Sommigen hebben al kennis gemaakt met werk van Ine tijdens de “gluren bij de buren” – dagen. Voor wie van poëzie houdt én van Ine, de bundel ligt vanaf november in de boekwinkel (zeker bij Boekhandel Blokker in Heemstede).

Bron: www.haarlemupdates.nl

10 november 2023 verschijnt het nieuwe boek ‘Ruimte en beweging – Verkenningen in de wereld en in de eigen ziel’ van Ine Zantingh.

Een gedichtenbundel vol sterk geschreven gedichten over onder andere vrouwen in Griekse mythen en de ziel. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Welke ruimte durf je in te nemen en wat zijn je bewegingen daarbij? Soms zijn het bewegingen naar voren, de buitenwereld in, soms zijn het terugtrekkende bewegingen, naar de binnenwereld toe. In beide werelden is veel wat om taal vraagt, een taal die altijd helder van toon is en zich graag laat vinden door de lezer.

Link: https://www.haarlemupdates.nl/2023/11/09/het-nieuwe-boek-van-ine-zantingh-uit-heemstede-is-verschenen-ruimte-en-beweging/